Back to Brodyaga.com main page
     Photo: Rozafa Castle near Shkoder
( Image gallery: Rozafa castle, Albania)

 

Rozafa Castle near Shkoder
 
   More options:      WikipediaInformation about Shkoder      Google MapsSee Shkoder on Google Map      GoogleSearch Shkoder in Google      

Rozafa castle
Albania (Shkoder)
Author: Miodrag Savovic
Viewed: 2849 (4)
Comments: 16

 


vlora   09.07.2010
me pelqen shkodra si qytet. . .


samira   10.11.2009
ju dua te gilve o more shkodran

beni gjk   16.04.2009
foto mbrslense

Kastriot Biba   26.03.2009
Kur shoh keto foto qe mbajne gjalle historine e Arbrit u referohemi vargjeve te Cajupit

o moj shqypni .........

dhe Cajupit

Shqiperine e mori turku i vu zjarre
shqipetar mos rri po duku ,shqipetar

I am concerned that the Albanians still 541 years on, haven`t understand what we have lost......
that changed dhe course of our history..............that remains a chronic ,dilema in Ballkans..

The death of Gjergj Kastrioti ,that followed with a carnage of Ottoman Turks on Albanians for five decades the mass massacre and the apartheid etc....

and i would say SHAME ON PROPONENT and DIABOLIC ALBANIANS who doesn`t stand by the truth

Loiz   06.03.2009
what is pretty to you in this photo?

Adhurim   28.11.2008
Shqiperia pa Shkodren eshte si njeriu pa zemer sepse Shkodra eshte zemra e Shqiperise

iliri   14.11.2008
shkodra eshte djepi kultures ne shqiperi

artani   26.10.2008
Pa shkodrane e pa shkoder nuke ka shqiperi

KosoWar   12.09.2008
I love Albania,mor than ....

Alfred   24.04.2008
Kujtime te bukura kur pash kete foto sa here kena kam shkuar ne kala edhe ne Shiroke e cila asht rruga ime tek liria.

emilia   29.03.2008
shkodera jon e bukur...shum shum e bukur...


tushi   20.03.2008
mrekudhi r vertet fotoja

fatjon   23.02.2008
Shum i bukur siti


Mergimtare   19.08.2007
Shume, shume, shume e bukur

Edi H   02.03.2007
Place full of history

Gazi-KOSOVA   07.11.2006
Shume foto mbreselenese


Name:


Type your comment here:© Copyright 2005- 2021  Brodyaga.com  Contacts  All photos, maps, texts are free for a personal use only. For a public, professional or commercial use, please contact the Authors directly

Top.Mail.Ru